"Alles wat je verliest verdubbelt automatisch in waarde."
Mignon MclaughlinAVbeo is:

Hans Visser heeft diverse managementfuncties vervuld in de audiovisuele branche. In 1977 begon hij als zelfstandig ondernemer en werd in 1990 gevraagd voor een managementfunctie bij de NOS. Daar werkte hij onder andere mee aan de verzelfstandiging van het facilitaire Bedrijf, het NOB. Voor dit concern begeleidde hij de reorganisatie van de business unit Postproduction en was ook verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van drie van de dochterondernemingen; AVailable, Video Hilversum en CamCo.

In 1999 kwam hij terecht bij AT5, de regionale televisiezender van Amsterdam en omstreken. Daar bouwde hij het facilitaire bedrijf uit naar een professionele organisatie en realiseerde een duidelijke omzetgroei.
Vanaf 2001 vervulde hij diverse interim opdrachten bij United Broadcast facilities.

Hij blies de business unit Satellite Services weer nieuw leven in, zette het mes in de business unit Postproduction, gaf structuur aan de afdeling Crew en coördineerde binnen deze afdeling het faillissement en de doorstart van de Decorafdeling. Daarnaast realiseerde hij diverse interim- en verandermanagement projecten. Momenteel is Hans Visser werkzaam als adviseur voor MKB bedrijven en daarvoor geaccrediteerd bij het Institute for Independent Business, een wereldwijd netwerk van senior managers waardoor nagenoeg alle expertise beschikbaar is.


   Hans Visser is an Accredited Associate of the
Institute for Independent Business